Sale!

Test Bank (Complete Download) for Visual Anatomy and Physiology 3rd Edition Martini ISBN-10: 0134394690 Instantly Downloadable Test Bank

$100.00 $50.00

Test Bank (Complete Download) for Visual Anatomy and Physiology 3rd Edition Martini ISBN-10: 0134394690 Instantly Downloadable Test Bank

All payments are made in private and secure environment.

Email

Description

Test Bank (Complete Download) for Visual Anatomy and Physiology 3rd Edition Martini ISBN-10: 0134394690 Instantly Downloadable Test Bank

Table of Contents

1. An Introduction to Anatomy and Physiology
2. Chemical Level of Organization
3. Cellular Level of Organization
4. Tissue Level of Organization
5. The Integumentary System
6. Bones and Bone Structure
7. The Skeleton
8. Joints
9. Skeletal Muscle Tissue
10. The Muscular System
11. Nervous Tissue
12. The Spinal Cord, Spinal Nerves, and Spinal Reflexes
13. The Brain, Cranial Nerves, and Sensory and Motor Pathways
14. The Autonomic Nervous System
15. Special Senses
16. The Endocrine System
17. Blood
18. The Heart and Cardiovascular Function
19. Blood Vessels and Circulation
20. The Lymphatic System and Immunity
21. The Respiratory System
22. The Digestive System
23. Metabolism and Energetics
24. The Urinary System
25. Fluid, Electrolytes, and Acid-Base Balance
26. The Reproductive System
27. Development and Inheritance

SAMPLE CHAPTER

Multiple Choice Questions

1) The maintenance of a constant internal environment in an organism is termed
A) positive feedback.
B) homeostasis.
C) negative feedback.
D) effector control.
E) integration.
Answer: B
Learning Outcome: 1.6
Bloom’s Taxonomy: Remembering

2) Gas exchange is to the respiratory system as absorption of nutrients is to the ________ system(s).
A) lymphatic
B) urinary
C) digestive
D) cardiovascular
E) urinary and cardiovascular
Answer: C
Learning Outcome: 1.7
Bloom’s Taxonomy: Understanding

3) Which organ system removes carbon dioxide from the bloodstream?
A) cardiovascular
B) lymphatic
C) respiratory
D) digestive
E) endocrine
Answer: C
Learning Outcome: 1.7
Bloom’s Taxonomy: Remembering

4) Anatomy is to ________ as physiology is to ________.
A) function; form
B) form; structure
C) structure; function
D) structure; form
E) growth; form
Answer: C
Learning Outcome: 1.8
Bloom’s Taxonomy: Understanding

5) The central principle of physiology is
A) nutrition.
B) reflexes.
C) homeostasis.
D) stimulation.
E) temperature regulation.
Answer: C
Learning Outcome: 1.8
Bloom’s Taxonomy: Remembering

6) Because the anatomy and physiology of the body’s structures are interrelated, it is often said that “form determines ________.”
A) anatomy
B) physiology
C) structure
D) function
E) biology
Answer: D
Learning Outcome: 1.9
Bloom’s Taxonomy: Remembering

7) A chemical imbalance in the blood can cause the heart to stop pumping blood, which in turn will cause other tissues and organs to cease functioning. This observation supports the view that
A) all organisms are composed of cells.
B) all levels of organization within an organism are interdependent.
C) chemical molecules make up cells.
D) blood has magical properties.
E) congenital defects can be life-threatening.
Answer: B
Learning Outcome: 1.10
Bloom’s Taxonomy: Understanding

8) Which of the following is arranged in correct order from the most complex to the simplest?
A) cellular, tissue, molecular, system, organ, organism
B) molecular, cellular, tissue, organ, system, organism
C) tissue, cellular, molecular, organ, system, organism
D) organ, organism, molecular, cellular, tissue, system
E) organism, system, organ, tissue, cellular, molecular
Answer: E
Learning Outcome: 1.10
Bloom’s Taxonomy: Remembering

9) What is the smallest living level of organization?
A) cellular level
B) chemical level
C) organ level
D) organ system level
E) tissue level
Answer: A
Learning Outcome: 1.11
Bloom’s Taxonomy: Remembering
10) Which of the following cell types is long, slender and makes contractions?
A) red blood cells
B) bone cells
C) fat cells
D) muscle cells
E) white blood cells
Answer: D
Learning Outcome: 1.11
Bloom’s Taxonomy: Remembering

11) Which type of cells carry oxygen and carbon dioxide?
A) bone cells
B) fat cells
C) muscle cells
D) white blood cells
E) red blood cells
Answer: E
Learning Outcome: 1.11
Bloom’s Taxonomy: Remembering

12) Which type of cells recycle the calcium and phosphate stored there?
A) bone cells
B) fat cells
C) muscle cells
D) nervous cells
E) blood cells
Answer: A
Learning Outcome: 1.11
Bloom’s Taxonomy: Remembering

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank (Complete Download) for Visual Anatomy and Physiology 3rd Edition Martini ISBN-10: 0134394690 Instantly Downloadable Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *