Sale!

Test Bank (Complete Download) for Understanding Nursing Research, 7th Edition, Susan Grove, Jennifer Gray, ISBN: 9780323532051 Instantly Downloadable Test Bank

$100.00 $50.00

Test Bank (Complete Download) for Understanding Nursing Research, 7th Edition, Susan Grove, Jennifer Gray, ISBN: 9780323532051 Instantly Downloadable Test Bank

All payments are made in private and secure environment.

Email

Description

Test Bank (Complete Download) for Understanding Nursing Research, 7th Edition, Susan Grove, Jennifer Gray, ISBN: 9780323532051 Instantly Downloadable Test Bank

Table of Contents

Introduction to Nursing Research and Its Importance in Building an Evidence-Based Practice
2. Introduction to Quantitative Research
3. Introduction to Qualitative Research
4. Examining Ethics in Nursing Research
5. Examining Research Problems, Purposes, and Hypotheses
6. Understanding and Critically Appraising the Literature Review
7. Understanding Theory and Research Frameworks
8. Clarifying Quantitative Research Designs
9. Examining Populations and Samples in Research
10. Clarifying Measurement and Data Collection in Quantitative Research
11. Understanding Statistics in Research
12. Critical Appraisal of Quantitative and Qualitative Research for Nursing Practice
13. Building an Evidence-Based Nursing Practice
14. Introduction to Additional Research Methodologies in Nursing: Mixed Methods and Outcomes NEW!

SAMPLE CHAPTER

MULTIPLE CHOICE

1. Which statement best describes evidence-based practice (EBP)?
a. A combination of best research evidence, clinical expertise, and the needs and values of patients
b. A determination of the factors necessary to control patient responses to care and delivery of care
c. The development of population care guidelines applicable to all patients
d. The utilization of quantitative and qualitative studies to enhance patient outcomes

ANS: A
Evidence-based practice evolves from the integration of the best research evidence with clinical expertise and patient needs and values. Studies that attempt to find determinants of patient outcomes are generally experimental or quasi-experimental. They may be used to guide EBP but do not completely define it. EBP is a combination of guidelines and specific patient needs and values. Quantitative and qualitative studies applied to the evaluation of patient outcomes are part of EBP but do not completely define EBP.

DIF: Cognitive level: Remembering (Knowledge)

2. The nurse is collecting data about the sleep patterns of breastfed babies as part of a larger research study. Which research method will the nurse use when collecting data for this study?
a. Control
b. Description
c. Explanation
d. Prediction

ANS: B
Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. Control can be described as the ability to write a prescription to produce the desired results. Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur. Through prediction, the probability of a specific outcome can be estimated in a given situation.

DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)

3. The nurse is participating in a study and is collecting data identifying the number of obese adults whose parents were also obese or overweight. Which research method is being used in this study?
a. Control
b. Description
c. Explanation
d. Prediction

ANS: D
Through prediction, the probability of a specific outcome can be estimated in a given situation. By knowing the percentage of parents of obese adults who were obese, the probability of predicting this may be calculated. Control indicates the ability to use a prescribed intervention to produce the desired results. Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur.

DIF: Cognitive level: Applying (Application)

4. The nurse reviews a study in which adherence to an asthma action plan is compared among groups of young adults who received different asthma education. Which research method does this represent?
a. Control
b. Description
c. Explanation
d. Prediction

ANS: C
Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur. Control indicates the ability to use a prescribed intervention to produce the desired results. Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. Through prediction, the probability of a specific outcome can be estimated in a given situation.

DIF: Cognitive level: Applying (Application)

5. A nurse manager is interested in learning which attitudes among staff nurses may indicate relative risk of needle-stick injuries. To study this, the nurse manager will employ which method of study?
a. Control
b. Description
c. Explanation
d. Prediction

ANS: D
Through prediction, the probability of a specific outcome can be estimated in a given situation. Control indicates the ability to use a prescribed intervention to produce the desired results. Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur.

DIF: Cognitive level: Applying (Application)

6. Which is the most important result of Florence Nightingale’s data collection and statistical analysis during the Crimean War?
a. Bringing awareness of the rigors of war to the general public in relation to care practices
b. Developing a process for statistical analysis and nursing documentation
c. Identifying and defining the role of nurses in modern health care
d. Using clinical research to evaluate the need for sanitation, clean drinking water, and adequate nutrition

ANS: D
Nightingale’s research enabled her to instigate attitudinal, organizational, and social changes, including the military’s approach to the care of the sick and society’s sense of responsibility for testing public water, improving sanitation, and preventing starvation to decrease morbidity and mortality rates. Bringing awareness of the rigors of war to the public, developing a process for statistical analysis and nursing documentation, and identifying and defining the role of nurses in modern health care were not the most important results.

DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)

7. The nurse participates in data collection in a study in which two different pain management protocols are used with randomly assigned patients to measure differences in postoperative recovery time. Which method of study is this?
a. Control
b. Correlation
c. Description
d. Explanation

ANS: A
Control indicates the ability to use a prescribed intervention to produce the desired results. Correlation examines the relationships between different phenomena. Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur.

DIF: Cognitive level: Applying (Application)

8. The nurse reviews a study exploring experiences of nurses’ decision-making processes regarding reporting a medical error. Which research method does this represent?
a. Control
b. Description
c. Explanation
d. Prediction

ANS: B
Description involves identifying and understanding the nature of nursing phenomena and the relationships among these phenomena. Control can be described as the ability to write a prescription to produce the desired results. Explanation clarifies the relationships among phenomena and identifies why certain events occur. Through prediction, the probability of a specific outcome can be estimated in a given situation.

DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)

9. The development of nursing theories and conceptual models in the late 1960s and 1970s served to
a. determine the effectiveness of nursing interventions.
b. establish the concept of evidence-based practice.
c. provide funding for nursing research.
d. provide direction for nursing research.

ANS: D
The theories developed in the 1960s and 1970s helped to guide future nursing research and practice. Outcome studies are used to determine the effectiveness of nursing interventions. The concept of EBP was developed in the 1970s and promoted by the ANCC Magnet Hospital Designation program. The NINR seeks to provide funding for nursing research.

DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)

10. The National Institute of Nursing Research (NINR) began to change its focus to
a. funding nursing rather than medical research.
b. evaluating outcomes rather than process studies.
c. increasing the status and funding for nursing research.
d. supporting the dissemination of nursing research.

ANS: C
The National Center for Nursing Research (NCNR) changed its name to the NINR to increase the status and funding of nursing research. The change in focus from medical to nursing research came about with the first nursing programs. Outcomes research emerged in the 1980s and 1990s to document the effectiveness of healthcare services. The NCNR’s purpose was to support the conduct and dissemination of knowledge development through nursing research.

DIF: Cognitive level: Remembering (Knowledge)

11. An emphasis of the American Nurses Credentialing Center (ANCC) Magnet Hospital Designation Program for Excellence in Nursing is
a. research and development of clinical practice guidelines.
b. putting qualitative research into practice in clinical settings.
c. using standard nursing care plans based on outcomes research.
d. utilizing evidence-based practice in nursing.

ANS: D
ANCC implemented the Magnet Hospital Designation Program for Excellence in Nursing Service in 1990 that emphasized EBP for nursing. Clinical practice guidelines are a more recent phenomenon, using evidence-based research, expert opinion, and patient needs and values to standardize care. Qualitative research was introduced in the late 1970s to gain insight into the phenomena related to nursing. Outcomes research was important in the 1980s to 1990s to document the effectiveness of healthcare services.

DIF: Cognitive level: Remembering (Knowledge)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank (Complete Download) for Understanding Nursing Research, 7th Edition, Susan Grove, Jennifer Gray, ISBN: 9780323532051 Instantly Downloadable Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *