Sale!

Test bank (Complete Download) for Parenting Today’s Children: A Developmental Perspective 1st Edition Lynn R. Marotz, Sara Kupzyk ISBN: 9781305964303 Instantly Downloadable Test Bank

$100.00 $50.00

Test bank (Complete Download) for Parenting Today’s Children: A Developmental Perspective 1st Edition Lynn R. Marotz, Sara Kupzyk ISBN: 9781305964303 Instantly Downloadable Test Bank

All payments are made in private and secure environment.

Email

Description

Test bank (Complete Download) for Parenting Today’s Children: A Developmental Perspective 1st Edition Lynn R. Marotz, Sara Kupzyk ISBN: 9781305964303 Instantly Downloadable Test Bank

 

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Parenting Today’s Children: A Developmental Perspective, 1st Edition

Lynn R. Marotz, Sara Kupzyk
ISBN-10: 1305964306
ISBN-13: 9781305964303
© 2018

Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing testbankfiles.com for having these supplements.

testbank911.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. Why has family been considered fundamental to the continuation of society?
a. It was seen exclusively as a nuclear family.
b. It was recognized as a legal and kinship unit.
c. It was the way to exclude people of different beliefs.
d. It was a convenient way to support communities.
ANSWER: b

2. Prior to the 17th century, children were considered:
a. representatives of the family unit
b. youths that required additional care and nurturing
c. dependents whose rights were protected by law
d. small adults
ANSWER: d

3. Which time period can be linked to the first acknowledgement of the importance of parenting?
a. Ancient Greece
b. Roman Era
c. Middle Ages
d. The Enlightenment
ANSWER: a

4. How did Puritanical beliefs shape attitudes toward parenting?
a. Children were seen as innocent and were taught to behave through examples.
b. Children were to be protected from the dangers of the world.
c. Children were seen as intrinsically sinful and a parent’s role was to teach children to behave.
d. Children were raised to be creative, thinking individuals
ANSWER: c

5. Child-centered parenting practices include:
a. strict feeding and sleeping schedules
b. developmentally and age appropriate expectations
c. children’s dependence on parents
d. children as part of the labor force
ANSWER: b

6. What serves as a unifying theme among immigrant parents?
a. Discipline
b. Religion
c. Education
d. Family
ANSWER: c

7. Which of the following describes Bowen’s Family Systems Theory?
a. Explanation of how people learn from direct experiences with their environment.
b. Conscious and unconscious processes are the primary motivators of human behavior.
c. Events, situations, or people can only be understood within the context of their environment
d. Children are preprogrammed to develop an attachment to the primary caregiver.
ANSWER: c

8. Which of the following describes Attachment Theory?
a. Explanation of how people learn from direct experiences with their environment.
b. Conscious and unconscious processes are the primary motivators of human behavior.
c. Events, situations, or people can only be understood within the context of their environment
d. Children are preprogrammed to develop an attachment to the primary caregiver.
ANSWER: d

9. Which of the following describes Psychosocial Theory?
a. Explanation of how people learn from direct experiences with their environment.
b. Conscious and unconscious processes are the primary motivators of human behavior.
c. Events, situations, or people can only be understood within the context of their environment
d. Children are preprogrammed to develop an attachment to the primary caregiver.
ANSWER: b

10. Which of the following describes Learning Theory?
a. Explanation of how people learn from direct experiences with their environment.
b. Conscious and unconscious processes are the primary motivators of human behavior.
c. Events, situations, or people can only be understood within the context of their environment
d. Children are preprogrammed to develop an attachment to the primary caregiver.
ANSWER: a

11. Piaget’s constructivist approach to development implies individuals need to interact with the world to construct meaning.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test bank (Complete Download) for Parenting Today’s Children: A Developmental Perspective 1st Edition Lynn R. Marotz, Sara Kupzyk ISBN: 9781305964303 Instantly Downloadable Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *