Sale!

Test bank (Complete Download) for Paralegal Today: The Legal Team at Work 7th Edition Roger Miller, Mary Meinzinger ISBN: 9781305506084 Instantly Downloadable Test Bank

$100.00 $50.00

Test bank (Complete Download) for Paralegal Today: The Legal Team at Work 7th Edition Roger Miller, Mary Meinzinger ISBN: 9781305506084 Instantly Downloadable Test Bank

All payments are made in private and secure environment.

Email

Description

Test bank (Complete Download) for Paralegal Today: The Legal Team at Work 7th Edition Roger Miller, Mary Meinzinger ISBN: 9781305506084 Instantly Downloadable Test Bank

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing testbankfiles.com for having these supplements.

testbank911.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. Experienced paralegals earn average compensation of around
a. $30,000.
b. $40,000.
c. $70,000.
d. $200,000.
ANSWER: c

2. The career of a paralegal
a. is likely to narrow in responsibilities in the future.
b. is unlikely to be rewarding.
c. can be exciting, challenging. and rewarding.
d. is unlikely to involve opportunities to work outside of law firms.
ANSWER: c

3. As the profession has grown, the average paralegal salary
a. has increased.
b. has decreased.
c. has remained the same.
d. initially increased, but is now decreasing.
ANSWER: a

4. Which of the following professional organizations agree on a definition for the term paralegal?
a. National Association of Legal Assistants (NALA)
b. National Federation of Paralegal Associations (NFPA)
c. American Bar Association (ABA)
d. NALA and ABA only
ANSWER: d

5. The term paralegal is often used interchangeably with which of the following terms?
a. Legal secretary
b. Law clerk
c. Legal assistant
d. Partner
ANSWER: c

6. In addition to the term legal assistant, a paralegal may be referred to as which of the following?
a. Legal technician
b. Legal research specialist
c. Official legal specialist
d. Legal technician or legal research specialist
ANSWER: d

7. Lawyers sometimes refer to their ____ as legal assistants, which can cause confusion.
a. secretaries
b. colleagues
c. interns
d. clients
ANSWER: a

8. Which of the following is true of paralegals?
a. They may practice law.
b. They may not practice law.
c. They only do secretarial work.
d. They are granted a license to work by the state.
ANSWER: b

9. Which organization voiced concern about the term legal assistant being used to describe secretaries?
a. National Federation of Paralegal Associations (NFPA)
b. American Association for Paralegal Education (AAfPE)
c. American Bar Association (ABA)
d. National Association of Legal Assistants (NALA)
ANSWER: a

10. A paralegal is employed by a
a. doctor.
b. lawyer.
c. building contractor.
d. private individual.
ANSWER: b

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test bank (Complete Download) for Paralegal Today: The Legal Team at Work 7th Edition Roger Miller, Mary Meinzinger ISBN: 9781305506084 Instantly Downloadable Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *