Sale!

Test bank (Complete Download) for Making America: A History of the United States Volume 1: To 1877 6th Edition Carol Berkin, Christopher L. Miller, Robert W. Cherny, James L. Gormly, Douglas Egerton, Kelly Woestman ISBN: 9781285512501 Instantly Downloadable Test Bank

$100.00 $50.00

Test bank (Complete Download) for Making America: A History of the United States Volume 1: To 1877 6th Edition Carol Berkin, Christopher L. Miller, Robert W. Cherny, James L. Gormly, Douglas Egerton, Kelly Woestman ISBN: 9781285512501 Instantly Downloadable Test Bank

All payments are made in private and secure environment.

Email

Description

Test bank (Complete Download) for Making America: A History of the United States Volume 1: To 1877 6th Edition Carol Berkin, Christopher L. Miller, Robert W. Cherny, James L. Gormly, Douglas Egerton, Kelly Woestman ISBN: 9781285512501 Instantly Downloadable Test Bank

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Making America: A History of the United States, Volume 1: To 1877, Brief, 6th Edition

Carol Berkin, Christopher L. Miller, Robert W. Cherny, James L. Gormly, Douglas Egerton, Kelly Woestman
ISBN-10: 1133943276
ISBN-13: 9781133943273
© 2014
Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing testbankfiles.com for having these supplements.

testbank911.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. What caused the Powhatan people, nearly six hundred years ago, to collaborate with their neighbors?
a. Long-lasting weather changes reduced corn crops production, which required more hunting.
b. Western tribes waged war against them for access to the Atlantic coast.
c. Europeans had begun to take over the Virginia Coast in large numbers.
d. They sought to increase their political influence in the region.

ANS: A REF: p. 1

2. How did the first people come to America?
a. Sailing in large ships
b. Sailing in canoe-like boats
c. By crossing Beringia
d. By using the South Pacific islands

ANS: C REF: p. 3-4

3. Some 7,000 years ago, Native American environmental engineering produced the staple crop called
a. millet.
b. the potato.
c. maize.
d. soybeans.

ANS: C REF: p. 5

4. Crops that Indian cultures planted together to form the basis for an agricultural revolution were
a. tobacco, maize, wheat, and squash.
b. tobacco, maize, squash, and chilies.
c. maize, beans, squash, and chilies.
d. wheat, squash, chilies, and beans.

ANS: C REF: p. 5

5. The mound builder societies were characterized by
a. hunting and gathering.
b. power struggles among rival groups.
c. small settlements.
d. large-scale trade and commerce.

ANS: D REF: p. 5

6. Which of the following spheres of influence in pre-Columbian times resulted in the Iroquois women gaining social and economic status?
a. animals
b. hunting
c. plants
d. war

ANS: C REF: p. 9

7. What group of southwestern Indians built residential villages along high cliffs?
a. Anasazi
b. Apaches
c. Hopewells
d. Aztecs

ANS: A REF: p. 9

8. The Native Americans of the woodlands east of the Mississippi River
a. lived in small, self-governing tribes.
b. were ruled through coercion.
c. had elaborate irrigation systems.
d. encouraged private land ownership.

ANS: A REF: p. 7-9

9. After arriving in the Valley of Mexico after 1200, which Indian group established a tributary empire?
a. Incas
b. Apaches
c. Mayans
d. Aztecs

ANS: D REF: p. 3

10. The Bantu based their society on the idea of the
a. nuclear family.
b. fictive ancestor.
c. survival of the fittest.
d. elected monarch.

ANS: B REF: p. 11

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test bank (Complete Download) for Making America: A History of the United States Volume 1: To 1877 6th Edition Carol Berkin, Christopher L. Miller, Robert W. Cherny, James L. Gormly, Douglas Egerton, Kelly Woestman ISBN: 9781285512501 Instantly Downloadable Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *