Sale!

Test bank (Complete Download) for Lifetime of Physical Fitness and Wellness 5th Edition Werner W.K. Hoeger, Sharon A. Hoeger, Cherie I. Hoeger, Amber L. Fawson ISBN: 978-1-337-39268 Instantly Downloadable Test Bank

$100.00 $50.00

Test bank (Complete Download) for Lifetime of Physical Fitness and Wellness 5th Edition Werner W.K. Hoeger, Sharon A. Hoeger, Cherie I. Hoeger, Amber L. Fawson ISBN: 978-1-337-39268 Instantly Downloadable Test Bank

All payments are made in private and secure environment.

Email

Description

Test bank (Complete Download) for Lifetime of Physical Fitness and Wellness 5th Edition Werner W.K. Hoeger, Sharon A. Hoeger, Cherie I. Hoeger, Amber L. Fawson ISBN: 978-1-337-39268 Instantly Downloadable Test Bank

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Lifetime Physical Fitness and Wellness, 15th Edition

Werner W.K. Hoeger, Sharon A. Hoeger, Cherie I. Hoeger, Amber L. Fawson
ISBN-10: 1337392685
ISBN-13: 9781337392686
© 2019

Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing testbankfiles.com for having these supplements.

testbankfiles.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. Physical inactivity is the No. 1 threat to public health in the United States.
a. True
b. False
ANSWER: False

2. Women are more likely than men to visit a physician when they suspect something is wrong.
a. True
b. False
ANSWER: True

3. The leading causes of death in the United States today are largely genetics-related.
a. True
b. False
ANSWER: False

4. Regular physical activity has been shown to improve mood, cognitive function, creativity, and short-term memory.
a. True
b. False
ANSWER: True

5. Moderate physical activity has been defined as any activity that requires an energy expenditure of 1,500 calories per week.
a. True
b. False
ANSWER: False

6. Most people think far enough ahead to change unhealthy behaviors before they incur a major health problem.
a. True
b. False
ANSWER: False

7. Physical wellness entails confidence and optimism about one’s ability to protect physical health and take care of health problems.
a. True
b. False
ANSWER: True

8. The main emphasis of physical fitness programs should be on the health-related components of fitness.
a. True
b. False
ANSWER: True

9. A metabolic profile includes measures of insulin sensitivity, glucose tolerance, and cholesterol levels.
a. True
b. False
ANSWER: True

10. People who spend most of their day sitting have as much as a 50 percent greater risk of dying prematurely from all causes.
a. True
b. False
ANSWER: True

11. The leading cause of preventable deaths in the United States is ____.
a. physical inactivity
b. tobacco use
c. alcohol abuse
d. substance abuse
e. diabetes
ANSWER: b

12. Which term refers to an epidemic of physical inactivity in the United States?
a. Inactive Death Syndrome
b. Physical Death Syndrome
c. Secondary Death Syndrome
d. Sedentary Death Syndrome
e. Preventable Death Syndrome
ANSWER: d

13. A recent report by the Organization for Economic Cooperation and Development found that the United States had the highest rates of ____ among all 34 OECD countries.
a. heart disease
b. diabetes
c. cancer
d. obesity
e. malnutrition
ANSWER: d

14. Which wellness dimension implies that you can apply the things you have learned, create opportunities to learn more, and engage your mind in lively interaction with the world around you?
a. Emotional wellness
b. Social wellness
c. Occupational wellness
d. Mental wellness
e. Environmental wellness
ANSWER: d

15. The most prevalent degenerative diseases in the United States are those of the ____ system.
a. lymphatic
b. cardiovascular
c. musculoskeletal
d. endocrine
e. circulatory
ANSWER: b

16. Chronic obstructive pulmonary disease, emphysema, and chronic bronchitis are diseases of the ____ system.
a. circulatory
b. cardiovascular
c. endocrine
d. lymphatic
e. respiratory
ANSWER: e

17. The leading cause of fatal automobile accidents in the United States is ____.
a. alcohol intoxication
b. over-medication
c. inattention
d. poor driving skills
e. road rage
ANSWER: a

18. Which device senses gravity and changes in movement, and thus can be used to track activity?
a. Sphygmomanometer
b. Barometer
c. Gravity manometer
d. Aneroid manometer
e. Accelerometer
ANSWER: e

19. Exercise is a subset of physical activity that is ____.
a. anaerobic and accumulative
b. planned, structured, and repetitive
c. unstructured and intense
d. random, non-repetitive, and vigorous
e. brisk, timed, and challenging

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test bank (Complete Download) for Lifetime of Physical Fitness and Wellness 5th Edition Werner W.K. Hoeger, Sharon A. Hoeger, Cherie I. Hoeger, Amber L. Fawson ISBN: 978-1-337-39268 Instantly Downloadable Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *