Sale!

Test bank (Complete Download) for Illustrated Guide to the National Electrical Code 7th Edition Charles R. Miller ISBN: 9781337101974 Instantly Downloadable Test Bank

$100.00 $50.00

Test bank (Complete Download) for Illustrated Guide to the National Electrical Code 7th Edition Charles R. Miller ISBN: 9781337101974 Instantly Downloadable Test Bank

All payments are made in private and secure environment.

Email

Description

Test bank (Complete Download) for Illustrated Guide to the National Electrical Code 7th Edition Charles R. Miller ISBN: 9781337101974 Instantly Downloadable Test Bank

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Illustrated Guide to the National Electrical Code, 7th Edition

Charles R. Miller
ISBN-10: 1337101974
ISBN-13: 9781337101974
© 2018

Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing testbankfiles.com for having these supplements.

testbank911.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. The NEC® arose as a consensus of more than 1200 individuals primarily to ____.
a. standardize price schedules
b. combat a growing epidemic of electrical fires
c. standardize equipment
d. use as a marketing tool
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: The National Electrical Code
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 2/6/2017 1:02 PM
DATE MODIFIED: 4/6/2017 12:12 PM

2. Which agency is responsible for the maintenance and publication of the NEC®?
a. National Association of Electrical Engineers (NAEE)
b. National Firefighters Association (NFA)
c. Underwriter’s Laboratory (UL)
d. National Fire Protection Association (NFPA)
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: The National Electrical Code
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 2/6/2017 1:02 PM
DATE MODIFIED: 2/6/2017 1:02 PM

3. NEC® tables such as 210.21(B)(3) present a requirement’s ____.
a. multiple application possibilities b. pricing structures
c. revision schedules d. governing agencies
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: The National Electrical Code
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 2/6/2017 1:02 PM
DATE MODIFIED: 2/6/2017 1:02 PM

4. Mandatory rules in the NEC® contain the language ____.
a. “must” or “must not” b. “shall” or “shall not”
c. “penalties for noncompliance” d. “suggested but discretionary”
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: The National Electrical Code
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 2/6/2017 1:02 PM
DATE MODIFIED: 2/6/2017 1:02 PM

5. Formal interpretations of the NEC® are governed by ____.
a. regional construction authorities b. Underwriter’s Laboratories
c. OSHA d. NFPA
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: The National Electrical Code
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 2/6/2017 1:02 PM
DATE MODIFIED: 2/6/2017 1:02 PM

6. In addition to installation rules, the NEC® is concerned with the ____.
a. types of installation methods
b. electrical contractor licensing requirements
c. type and quality of electrical wiring system materials
d. supervising agency
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: Wiring System Product Standards
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 2/6/2017 1:02 PM
DATE MODIFIED: 2/6/2017 1:02 PM

7. The term “labeled” means that ____.
a. equipment or material must continue to comply with the appropriate standards (or performance) under which the labeling was granted
b. equipment, materials, or services meet appropriate designated standards or have been tested and found suitable for a specified purpose
c. equipment or material complies with discretionary standards as listed in the NEC®
d. equipment or material is labeled for sale to general or subcontractors
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: Wiring System Product Standards
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 2/6/2017 1:02 PM
DATE MODIFIED: 2/6/2017 1:02 PM

8. The term “listed” means that ____.
a. equipment, materials, or services meet appropriate designated standards or have been tested and found suitable for a specified purpose
b. equipment or material must continue to comply with the appropriate standards (or performance) under which the labeling was granted
c. equipment or material complies with discretionary standards as listed in the NEC®
d. equipment or material is listed for sale by general or subcontractors
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: Wiring System Product Standards
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 2/6/2017 1:02 PM
DATE MODIFIED: 2/6/2017 1:02 PM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test bank (Complete Download) for Illustrated Guide to the National Electrical Code 7th Edition Charles R. Miller ISBN: 9781337101974 Instantly Downloadable Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *