Sale!

Test bank (Complete Download) for Illustrated Course Guide: Microsoft® Office 365 & Excel 2016: Introductory 1st Edition Elizabeth Eisner Reding, Lynn Wermers ISBN: 9781305878495 Instantly Downloadable Test Bank

$100.00 $50.00

Test bank (Complete Download) for Illustrated Course Guide: Microsoft® Office 365 & Excel 2016: Introductory 1st Edition Elizabeth Eisner Reding, Lynn Wermers ISBN: 9781305878495 Instantly Downloadable Test Bank

All payments are made in private and secure environment.

Email

Description

Test bank (Complete Download) for Illustrated Course Guide: Microsoft® Office 365 & Excel 2016: Introductory 1st Edition Elizabeth Eisner Reding, Lynn Wermers ISBN: 9781305878495 Instantly Downloadable Test Bank

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing testbankfiles.com for having these supplements.

testbank911.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. In an electronic spreadsheet, you need to manually recalculate when you change the entries.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Excel 2
Understand Spreadsheet Software
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: ENHE.REDI.16.001 – Describe the uses of Excel
DATE CREATED: 2/26/2016 8:02 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 8:02 PM

2. An Excel 2016 workbook has the file extension .xml.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Excel 2
Understand Spreadsheet Software
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: ENHE.REDI.16.001 – Describe the uses of Excel
DATE CREATED: 2/26/2016 8:02 PM
DATE MODIFIED: 4/2/2016 3:29 PM

3. The Visual Analysis tool allows you to easily create charts and other elements that help you visualized how data is distributed.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Excel 2
Understand Spreadsheet Software
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 4/3/2016 8:10 PM
DATE MODIFIED: 4/3/2016 8:12 PM

4. Charts are updated automatically in Excel whenever data changes.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Excel 2
Understand Spreadsheet Software
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: ENHE.REDI.16.001 – Describe the uses of Excel
DATE CREATED: 2/26/2016 8:02 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 8:02 PM

5. To open an Excel file, click Open Other Workbooks on the navigation bar, click This PC, and then click Browse to open the Open dialog box.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Excel 4
Identify Excel 2016 Window Components
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: ENHE.REDI.16.002 – Open and save an Excel file
DATE CREATED: 2/26/2016 8:02 PM
DATE MODIFIED: 4/3/2016 8:36 AM

6. You are in Edit mode any time you are entering or changing the contents of a cell.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Excel 8
Enter Labels and Values and Use the AutoSum Button
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: ENHE.REDI.16.003 – Build formulas with the AutoSum button
DATE CREATED: 2/26/2016 8:02 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 8:02 PM

7. Arguments are Excel’s built-in formulas.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Excel 8
Enter Labels and Values and Use the AutoSum Button
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: ENHE.REDI.16.003 – Build formulas with the AutoSum button
DATE CREATED: 2/26/2016 8:02 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 8:02 PM

8. You use formulas in Excel to perform calculations such as adding, multiplying, and averaging.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Enter and Edit a Simple Formula
Excel 12
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: ENHE.REDI.16.004 – Enter a formula
DATE CREATED: 2/26/2016 8:02 PM
DATE MODIFIED: 2/26/2016 8:02 PM

9. To print the formulas in a worksheet, click the Formulas tab, then click the Show Formulas button in the Formula Auditing group.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Choose Print Options
Excel 16
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 4/3/2016 8:58 PM
DATE MODIFIED: 4/3/2016 9:08 PM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test bank (Complete Download) for Illustrated Course Guide: Microsoft® Office 365 & Excel 2016: Introductory 1st Edition Elizabeth Eisner Reding, Lynn Wermers ISBN: 9781305878495 Instantly Downloadable Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *