Sale!

Test bank (Complete Download) for Drug Use and Abuse 9th Edition Howard Abadinsky ISBN: 9781305961548 Instantly Downloadable Test Bank

$100.00 $50.00

Test bank (Complete Download) for Drug Use and Abuse 9th Edition Howard Abadinsky ISBN: 9781305961548 Instantly Downloadable Test Bank

All payments are made in private and secure environment.

Email

Description

Test bank (Complete Download) for Drug Use and Abuse 9th Edition Howard Abadinsky ISBN: 9781305961548 Instantly Downloadable Test Bank

YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version for following book not an actual textbook.

Drug Use and Abuse: A Comprehensive Introduction, 9th Edition

Howard Abadinsky
ISBN-10: 1305961544
ISBN-13: 9781305961548
© 2018

Test Banks are easy-to-use digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ….

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing testbankfiles.com for having these supplements.

testbank911.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

24-7 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. The cost of alcohol abuse is __________ the social cost of all illegal drugs.
a. about half as much as
b. about the same as
c. twice
d. triple
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: Legal Versus Illegal: Nicotine and Alcohol
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: DUA.ABAD.18.01.05
KEYWORDS: Bloom’s: Remember
DATE CREATED: 2/18/2016 2:38 PM
DATE MODIFIED: 12/1/2017 5:19 AM

2. Drunk driving is reputed to be the direct cause of __________ deaths in the United States annually.
a. 1,000
b. 6,000
c. 11,000
d. 10,000
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: Drug Use and Violence
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: DUA.ABAD.18.01.05
KEYWORDS: Bloom’s: Remember
DATE CREATED: 2/18/2016 2:38 PM
DATE MODIFIED: 12/1/2017 5:22 AM

3. Numerous definitions of drug abuse reflect __________, not scientific insight.
a. social values
b. legal specificity
c. frequency and amount of use
d. both a and b
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: Drugs, Drug Use, Drug Abuse: The Definition Issue
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: DUA.ABAD.18.01.08
KEYWORDS: Bloom’s: Remember
DATE CREATED: 2/18/2016 2:38 PM
DATE MODIFIED: 12/1/2017 5:29 AM

4. According to the National Institute on Drug Abuse, drug addiction is:
a. a chronic, relapsing brain disease characterized by compulsive drug seeking and use.
b. a compulsive behavior that is driven by psychological factors.
c. a behavior that drug addicts can stop at any time.
d. the use of illegal substances or legal substances used in a disapproved manner.
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: Drugs, Drug Use, Drug Abuse: The Definition Issue
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: DUA.ABAD.18.01.08
KEYWORDS: Bloom’s: Remember
DATE CREATED: 2/18/2016 2:38 PM
DATE MODIFIED: 12/1/2017 5:32 AM

5. What is the most frequently used legal drug in the stimulants category?
a. ecstasy
b. cocaine
c. caffeine
d. alcohol
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: Introduction Section
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: DUA.ABAD.18.01.04
KEYWORDS: Bloom’s: Remember
DATE CREATED: 2/18/2016 2:38 PM
DATE MODIFIED: 12/1/2017 5:33 AM

6. MDMA is also known as ____________.
a. ecstasy
b. cocaine
c. caffeine
d. amphetamines
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: Introduction Section
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: DUA.ABAD.18.01.03
KEYWORDS: Bloom’s: Remember
DATE CREATED: 2/18/2016 2:38 PM
DATE MODIFIED: 12/1/2017 5:35 AM

7. Cannabis exhibits some of the characteristics of ____________.
a. hallucinogens
b. depressants
c. stimulants
d. all of these
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: Introduction Section
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: DUA.ABAD.18.01.04
KEYWORDS: Bloom’s: Remember
DATE CREATED: 2/18/2016 2:38 PM
DATE MODIFIED: 12/1/2017 5:37 AM

8. The word drug is derived from the fourteenth century French word drogue, meaning __________.
a. illegal
b. dry mouth
c. dry substance
d. dry herb
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: Drugs, Drug Use, Drug Abuse: The Definition Issue
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: DUA.ABAD.18.01.01
KEYWORDS: Bloom’s: Remember
DATE CREATED: 2/18/2016 2:38 PM
DATE MODIFIED: 12/1/2017 5:38 AM

9. Offenses that are psychopharmacology induced, that is, the result of a response to the intoxicating effects of a drug are referred to as ______________ offenses.
a. compulsive
b. lifestyle
c. economic-compulsive
d. pharmacological
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: Drugs and Crime
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: DUA.ABAD.18.01.07
KEYWORDS: Bloom’s: Remember
DATE CREATED: 2/18/2016 2:38 PM
DATE MODIFIED: 12/1/2017 5:39 AM

10. Goldstein developed a ______________ model for considering the relationship between drugs and crime.
a. cause and effect
b. multi-factorable
c. bipartite
d. tripartite
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: Drugs and Crime
QUESTION TYPE: Multiple Choice
HAS VARIABLES: False
LEARNING OBJECTIVES: DUA.ABAD.18.01.07
KEYWORDS: Bloom’s: Remember
DATE CREATED: 2/18/2016 2:38 PM
DATE MODIFIED: 12/1/2017 5:40 AM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test bank (Complete Download) for Drug Use and Abuse 9th Edition Howard Abadinsky ISBN: 9781305961548 Instantly Downloadable Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *